פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קרפצ'ו עגבניות אדמוניות עם סלט זוקיני וגבינת פטה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      קרפצ'יו עגבניות אדמוניות עם סלט זוקיני (יח
      קרפצ'יו עגבניות אדמוניות עם סלט זוקיני (יח"צ)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 4 עגבניות אדמוניות חתוכות לפרוסות דקות
      • 2 זוקיני חתוכים לקוביות 1 על 1 ס"מ
      • 4 עלי נענע חתוכים לרצועות דקות
      • 1/4 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות
      • 8 כפות שמן זית לצליית הזוקיני
      • 4 כפות שמן זית לתיבול הקרפצ'ו
      • 1 כפית זעתר
      • 4 כפות מיץ לימון סחוט
      • 200 גרם גבינת פטה מגוררת
      • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

      אופן ההכנה

      • 1. פורסים את האדמוניות לפרוסות דקות ומסדרים בצורת ספירלה על גבי צלחת הגשה.
      • 2. את הזוקיני החתוך מניחים על מגש אפייה, מתבלים במלח, פלפל ושמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 8 דקות או עד שהזוקיני משחים.
      • 3. מצננים לטמפרטורת החדר ומכניסים לקערה. מוסיפים בצל סגול, עלי נענע, מיץ לימון, שמן זית ושאר התבלינים.
      • 4. מערבבים ומניחים במרכז הצלחת, מוסיפים גבינת פטה מגוררת ומגישים.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -