וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרפצ'ו עגבניות אדמוניות עם סלט זוקיני וגבינת פטה

מתכון מאת: צ'רלי פדידה, מערכת וואלה

קרפצ'יו עגבניות אדמוניות עם סלט זוקיני.
קרפצ'יו עגבניות אדמוניות עם סלט זוקיני

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 4 עגבניות אדמוניות חתוכות לפרוסות דקות
  • 2 זוקיני חתוכים לקוביות 1 על 1 ס"מ
  • 4 עלי נענע חתוכים לרצועות דקות
  • 1/4 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות
  • 8 כפות שמן זית לצליית הזוקיני
  • 4 כפות שמן זית לתיבול הקרפצ'ו
  • 1 כפית זעתר
  • 4 כפות מיץ לימון סחוט
  • 200 גרם גבינת פטה מגוררת
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. פורסים את האדמוניות לפרוסות דקות ומסדרים בצורת ספירלה על גבי צלחת הגשה.
  • 2. את הזוקיני החתוך מניחים על מגש אפייה, מתבלים במלח, פלפל ושמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 8 דקות או עד שהזוקיני משחים.
  • 3. מצננים לטמפרטורת החדר ומכניסים לקערה. מוסיפים בצל סגול, עלי נענע, מיץ לימון, שמן זית ושאר התבלינים.
  • 4. מערבבים ומניחים במרכז הצלחת, מוסיפים גבינת פטה מגוררת ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully