וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צלעות טלה וירקות מושחמים בתנור

מתכון של השף צ'רלי פדידה ממסעדת אוליב ליף לצלעות טלה וירקות מושחמים בתנור

מתכון מאת: צ'רלי פדידה

קארה צלעות טלה וירקות מושחמים בתנור. דן פרץ,
קארה צלעות טלה וירקות מושחמים בתנור/דן פרץ

מצרכים למתכון

  • ל 4 מנות:
  • לטלה:
  • 1.2 ק"ג קארה צלעות טלה בשלמותו (כ-3 צלעות למנה)
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • לירקות:
  • ½ פלפל אדום
  • ½ בצל סגול חתוך לפרוסות
  • 1 זוקיני חתוך לרצועות לאורך
  • 6 עגבניות שרי שלמות
  • 2 קלחי תירס מבושלים במים וחתוכים ל-3
  • 20 עלי אורגנו טרי חתוכים גס
  • ½ כפית טימין קצוץ
  • מלח ים
  • פלפל גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל 180 מעלות.
  • 2. במקביל מחממים מחבת עם שמן זית וצורבים את נתח הטלה מכל צדדיו, ממליחים ומפלפלים.
  • 3.מכניסים לתנור החם למשך 5 עד 7 דקות תלוי בגודל הנתח ובמידת הצלייה הרצויה.
  • 4. מכינים את הירקות: מתבלים את הירקות במלח, פלפל, טימין קצוץ ואורגנו טרי ומכניסים יחד עם הטלה לצלייה של 5 עד 7 דקות נוספות.
  • 5. מוציאים ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully