- 1. חותכים את השומר לפרוסות דקות לרוחב. את הסלק מחלקים לחצי, ואז פורסים דק דק. חותכים את הלחם לקוביות של 1X1 ס"מ.
-
- 2. מכניסים את כל הירקות לתבנית, ומערבבים עם 1 כף סוכר ו-2 כפות שמן זית. מוסיפים מלח ופלפל ומכסים בנייר כסף. מכניסים את הלחם לתבנית נפרדת, לא מכוסה.
-
- 3. אופים את כל המרכיבים (הירקות והלחם) בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 40 דקות. מצננים במשך 20 דקות נוספות.
-
- 4. מכינים את הרוטב בצד על ידי ערבוב של כל המרכיבים.
-
- 5. מניחים בקערת סלט את עלי החסה השטופים, השומר, הסלק והפלפל. מערבבים עם הרוטב. מפזרים מעל את הקרוטונים שאפינו, ומגרדים גבינת רוקפור מעל.