וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כבד עוף ביין ופטריות

מתכון של השף יעקב כץ, המעביר סדנאות בישול בקניון CINEMALL בחיפה

מתכון מאת: מערכת וואלה

כבד ביין ופטריות. דודו קורן,
כבד ביין ופטריות/דודו קורן

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 500 גרם כבדי עוף
  • 4 כפות שמן
  • 1/2 כוס ציר עוף
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 200 גרם פטריות יער פרוסות
  • 200 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כוס יין אדום
  • פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

  • 1. במחבת גדולה מחממים 2 כפות שמן ומטגנים את הכבדים טיגון קצר.
  • 2. יוצקים מעליהם את ציר העוף, מערבבים ומורידים מהאש.
  • 3. במחבת אחרת מחממים 2כפות שמן, מזהיבים את הבצל, מוסיפים פטריות וגמבות ומבשלים על אש נמוכה מס' דקות.
  • 4. מוסיפים את הירקות המוכנים לכבדים, מתבלים בפפריקה, מלח, פלפל ומוסיפים את היין.
  • 5. מבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה ללא כיסוי, מערבבים בעדינות כדי לא לשבור את הכבדים.
  • 6. מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
  • מומלץ להגיש בתוספת פירה או פולנטה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully