וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סופגניות ריבה

שמנמנה ומפודרת עם שפריץ ריבה. מתכון לסופגניה של השף קונדיטור עמיר לוליאן, מבית ליליות בייקרי

מתכון מאת: עמיר לוליאן, מערכת וואלה

סופגניה של ליליות בייקרי.
סופגניה של ליליות בייקרי

מצרכים למתכון

  • ל - 30-35 סופגניות:
  • 1 ק"ג קמח
  • 50 גרם שמרים לחים / 22 גרם שמרים יבשים
  • 2 ביצים
  • 3 חלמונים
  • 1/2 כוס שמן קנולה
  • כפית מלח
  • 5 כפות שטוחות של סוכר
  • 2 כוסות מים פושרים
  • גרידת לימון מ-2 לימונים או תפוז אחד
  • למילוי:
  • ריבה
  • לקישוט:
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • 1. בקערה קטנה מערבבים שמרים ומעט מכמות המים, עד להמסתם.
  • 2. בקערה גדולה יותר מערבבים את כל שאר החומרים מלבד המים. את המים מוסיפים בהדרגתיות תוך כדי ערבוב, עד לקבלת בצק.
  • 3. לשים את הבצק עד שהופך לחלק. מתפיחים בקערה כשעה וחצי (עד הכפלת הנפח).
  • 4. שוב לשים, ונותנים מנוחה של חצי שעה.
  • 5. יוצרים כדורים ומתפיחים שוב כשלושת רבעי השעה.
  • 6. מטגנים בשמן עמוק משני הצדדים עד שמזהיב.
  • 7. מצננים.
  • 8. ממלאים בריבה האהובה עליכם.
  • 9. מפזרים מעל אבקת סוכר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully