פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סופגניות ריבה

      שמנמנה ומפודרת עם שפריץ ריבה. מתכון לסופגניה של השף קונדיטור עמיר לוליאן, מבית ליליות בייקרי

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סופגניה של ליליות בייקרי (יח
      סופגניה של ליליות בייקרי (יח"צ)

      מצרכים

      • ל - 30-35 סופגניות:
      • 1 ק"ג קמח
      • 50 גרם שמרים לחים / 22 גרם שמרים יבשים
      • 2 ביצים
      • 3 חלמונים
      • 1/2 כוס שמן קנולה
      • כפית מלח
      • 5 כפות שטוחות של סוכר
      • 2 כוסות מים פושרים
      • גרידת לימון מ-2 לימונים או תפוז אחד
      • למילוי:
      • ריבה
      • לקישוט:
      • אבקת סוכר

      אופן ההכנה

      • 1. בקערה קטנה מערבבים שמרים ומעט מכמות המים, עד להמסתם.
      • 2. בקערה גדולה יותר מערבבים את כל שאר החומרים מלבד המים. את המים מוסיפים בהדרגתיות תוך כדי ערבוב, עד לקבלת בצק.
      • 3. לשים את הבצק עד שהופך לחלק. מתפיחים בקערה כשעה וחצי (עד הכפלת הנפח).
      • 4. שוב לשים, ונותנים מנוחה של חצי שעה.
      • 5. יוצרים כדורים ומתפיחים שוב כשלושת רבעי השעה.
      • 6. מטגנים בשמן עמוק משני הצדדים עד שמזהיב.
      • 7. מצננים.
      • 8. ממלאים בריבה האהובה עליכם.
      • 9. מפזרים מעל אבקת סוכר.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -