- 1. מערבלים במיקסר (וו גיטרה) חמאה, סוכר, מלח, גרידת לימון ותפוז, רום או ליקר, תמצית וניל ותמצית שקדים.
-
- 2. מוסיפים לתערובת את הביצים (בזו אחר זו), את הגבינה והריבה.
-
- 3. בקערה נפרדת מערבבים את האגוזים, השקדים, הצימוקים, קוקוס וקמח תופח.
-
- 4. מוסיפים למיקסר ומערבלים עד לאיחוד כל החומרים. לישה מיותרת תיצור עוגה כבדה.
-
- 5. יוצורים מהתערובת שתי כיכרות מאורכות, ומניחים על גבי תבנית אפיה.
-
- 6. מחמים תנור ל-180 מעלות.
-
- 7. אופים כ 30-40 דקות (עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא יבש).
-
- 8. מיד בהוצאת העוגה מהתנור יש למרוח כל כיכר ב-50 גרם חמאה מומסת ולפזר אבקת סוכר בנדיבות.
-
- 9. מומלץ לעטוף את העוגות בנייר כסף.
-
- להגשה - לפרוס בסכין לחם לפרוסות דקיקות.