ביסקוטי
עוגיות איטלקיות, שעשו סיבוב נוסף בתנור כך שיתאימו 'קומפלטו' לטבילה בקפה.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 200 גרם סוכר
- 2 ביצים + 1 חלמון
- 10 גרם (1 כף) אבקת אפיה
- 350 גרם קמח
- 20 גרם תאנים יבשות חתוכות לקוביות
- 20 גרם משמש יבש חתוך לקוביות
- 20 גרם אגוזים
- 20 גרם שקדים
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
- 2. בקערת מיקסר מערבבים סוכר, ביצים, קמח ואבקת אפיה עד לקבלת עיסה דביקה.
- 3. מוסיפים את הפירות היבשים והאגוזים ומערבבים ביד.
- 4. מוציאים את התערובת למשטח, ויוצרים צורות של נקניקים.
- 5. אופים בחום של 180 מעלות כ-30 דקות.
- 6. מצננים, פורסים דק, מניחים על מגש אפייה או רשת ואופים שוב בחום של 170 מעלות כ-20 דקות.