פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ביסקוטי

      עוגיות איטלקיות, שעשו סיבוב נוסף בתנור כך שיתאימו 'קומפלטו' לטבילה בקפה.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      ביסקוטי (יח
      ביסקוטי (יח"צ , דניאל לילה)

      מצרכים

      • 200 גרם סוכר
      • 2 ביצים + 1 חלמון
      • 10 גרם (1 כף) אבקת אפיה
      • 350 גרם קמח
      • 20 גרם תאנים יבשות חתוכות לקוביות
      • 20 גרם משמש יבש חתוך לקוביות
      • 20 גרם אגוזים
      • 20 גרם שקדים

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
      • 2. בקערת מיקסר מערבבים סוכר, ביצים, קמח ואבקת אפיה עד לקבלת עיסה דביקה.
      • 3. מוסיפים את הפירות היבשים והאגוזים ומערבבים ביד.
      • 4. מוציאים את התערובת למשטח, ויוצרים צורות של נקניקים.
      • 5. אופים בחום של 180 מעלות כ-30 דקות.
      • 6. מצננים, פורסים דק, מניחים על מגש אפייה או רשת ואופים שוב בחום של 170 מעלות כ-20 דקות.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -