וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ביסקוטי

עוגיות איטלקיות, שעשו סיבוב נוסף בתנור כך שיתאימו 'קומפלטו' לטבילה בקפה.

מתכון מאת: עמיר לוליאן לליליות בייקרי, מערכת וואלה

ביסקוטי. דניאל לילה,
ביסקוטי/דניאל לילה

מצרכים למתכון

  • 200 גרם סוכר
  • 2 ביצים + 1 חלמון
  • 10 גרם (1 כף) אבקת אפיה
  • 350 גרם קמח
  • 20 גרם תאנים יבשות חתוכות לקוביות
  • 20 גרם משמש יבש חתוך לקוביות
  • 20 גרם אגוזים
  • 20 גרם שקדים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. בקערת מיקסר מערבבים סוכר, ביצים, קמח ואבקת אפיה עד לקבלת עיסה דביקה.
  • 3. מוסיפים את הפירות היבשים והאגוזים ומערבבים ביד.
  • 4. מוציאים את התערובת למשטח, ויוצרים צורות של נקניקים.
  • 5. אופים בחום של 180 מעלות כ-30 דקות.
  • 6. מצננים, פורסים דק, מניחים על מגש אפייה או רשת ואופים שוב בחום של 170 מעלות כ-20 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully