וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת תפוחים וקלבדוס עם קינמון ואגוזי מלך קצוצים

מתכון מאת: חיים כהן ואלי לנדאו, .

עוגת תפוחים קראמבל. נמרוד סונדרס
עוגת תפוחים קראמבל

מצרכים למתכון

  • 4 תפוחים ‏(גרני סמית‏)
  • 3 כפות ברנדי קלבדוס
  • כוס ורבע שמן חמניות
  • כוס ו–3/4 סוכר
  • 3 ביצים
  • 3 כוסות קמח
  • כפית קינמון
  • כפית אבקת סודה
  • טיפת אבקת ציפורן
  • 3/4 כפית מלח
  • כוס ורבע אגוזי מלך קצוצים גס

אופן ההכנה

  • 1. קולפים את התפוחים ומגלענים, חותכים לקוביות של כ–2 ס"מ, שמים בקערה ושופכים מעל את הקלבדוס.
  • 2. שמים את השמן והסוכר בקערה של המיקסר ומערבבים בעזרת המקצף במהירות אטית. מוסיפים את הביצים אחת?אחת.
  • 3. מנפים את החומרים היבשים יחד. מוסיפים אותם לתערובת הביצים ומערבבים מעט. מוסיפים את התפוחים ומערבבים ביד בעזרת כף גומי עד שהתערובת הומוגנית.
  • 4. משמנים ומקמחים תבנית סיר פלא ומעבירים לתוכה את הבלילה. אופים במשך שעה ורבע בתנור שחומם ל–150 מעלות או עד שקיסם יוצא יבש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully