פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      עוגת תפוחים וקלבדוס עם קינמון ואגוזי מלך קצוצים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      עוגת תפוחים קראמבל (נמרוד סונדרס)
      עוגת תפוחים קראמבל (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • 4 תפוחים ‏(גרני סמית‏)
      • 3 כפות ברנדי קלבדוס
      • כוס ורבע שמן חמניות
      • כוס ו–3/4 סוכר
      • 3 ביצים
      • 3 כוסות קמח
      • כפית קינמון
      • כפית אבקת סודה
      • טיפת אבקת ציפורן
      • 3/4 כפית מלח
      • כוס ורבע אגוזי מלך קצוצים גס

      אופן ההכנה

      • 1. קולפים את התפוחים ומגלענים, חותכים לקוביות של כ–2 ס"מ, שמים בקערה ושופכים מעל את הקלבדוס.
      • 2. שמים את השמן והסוכר בקערה של המיקסר ומערבבים בעזרת המקצף במהירות אטית. מוסיפים את הביצים אחת?אחת.
      • 3. מנפים את החומרים היבשים יחד. מוסיפים אותם לתערובת הביצים ומערבבים מעט. מוסיפים את התפוחים ומערבבים ביד בעזרת כף גומי עד שהתערובת הומוגנית.
      • 4. משמנים ומקמחים תבנית סיר פלא ומעבירים לתוכה את הבלילה. אופים במשך שעה ורבע בתנור שחומם ל–150 מעלות או עד שקיסם יוצא יבש.

      עוד מתכוני מאפים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -