וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קדאיף עם פטריות חורש, משמש מיובש וגבינת עיזים

מתכון של שף עדי שוורץ מ"לגעת באוכל"

מתכון מאת: מערכת וואלה!

קדאיף עם פטריות חורש משמש מיובש וגבינת עיזים.
קדאיף עם פטריות חורש משמש מיובש וגבינת עיזים

מצרכים למתכון

  • לקדאיף:
  • 200 גרם שערות קדאיף
  • 100 גרם חמאה
  • 10 פטריות חורש
  • 10 משמשים מיובשים
  • 1 חבילת פרומעז (או כל גבינת עזים רכה אחרת) חתוכה לפרוסות
  • שמן זית
  • מלח אטלנטי
  • עלי טימין

אופן ההכנה

  • 1. מפרידים את שערות הקדאיף. ממיסים את החמאה ומערבבים יחד עם השערות.
  • 2. יוצרים מעיין קעריות משערות הקדאיף בקוטר כ-6 ס"מ. אם יש רינג מתכת, רצוי להשתמש בו.
  • 3. מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות ואופים את תחתיות הקדאיף למשך כ-12 דקות או עד ששחומות.
  • 4. מנקים היטב את הפטריות וחותכים את הרגל. חוצים את המשמשים המיובשים.
  • 5. חותכים את גבינת הפרומעז לפרוסות בעובי של כ-1/2 ס"מ.
  • 6. מסדרים על תבנית אפיה את הפטריות, יוצקים מעל מעט שמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס ועלי טימין.
  • 7. מניחים מעל חצי משמש ומעל פרוסת גבינה.
  • 8. יוצקים מעל מעט שמן זית ועלי טימין, מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך כ-12 דקות עד שהגבינה מתקרמלת.
  • 9. מוציאים ומניחים מעל תחתית הקדאיף. מגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully