- 1. מפרידים את שערות הקדאיף. ממיסים את החמאה ומערבבים יחד עם השערות.
-
- 2. יוצרים מעיין קעריות משערות הקדאיף בקוטר כ-6 ס"מ. אם יש רינג מתכת, רצוי להשתמש בו.
-
- 3. מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות ואופים את תחתיות הקדאיף למשך כ-12 דקות או עד ששחומות.
-
- 4. מנקים היטב את הפטריות וחותכים את הרגל. חוצים את המשמשים המיובשים.
-
- 5. חותכים את גבינת הפרומעז לפרוסות בעובי של כ-1/2 ס"מ.
-
- 6. מסדרים על תבנית אפיה את הפטריות, יוצקים מעל מעט שמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס ועלי טימין.
-
- 7. מניחים מעל חצי משמש ומעל פרוסת גבינה.
-
- 8. יוצקים מעל מעט שמן זית ועלי טימין, מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך כ-12 דקות עד שהגבינה מתקרמלת.
-
- 9. מוציאים ומניחים מעל תחתית הקדאיף. מגישים.