- 1. מכניסים את כל המרכיבים לקערה למעט התמרים.
-
- 2. מערבבים לעיסה אחידה ומחלקים אותה לשתיים.
-
- 3. משמנים את התבנית.
-
- 4. מניחים חצי מכמות הבצק בעדינות בתבנית ומהדקים לדפנות.
-
- 5. את התמרים פותחים ומניחים על מחבת עם מעט שמן על אש קטנה למספר דקות (כדי שהם יפתחו). לאחר מכן מניחים אותם מעל הבצק בתבנית. / מניחים את החלק השני של הבצק מעל התמרים.
-
- 6. חותכים את העוגה לריבועים (בכל ריבוע אפשר להוסיף בוטנים מעל) ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך שעה.
-
- 7. במקביל מכניסים לתוך סיר 2 כפות סוכר, 3 כוסות מים, מיץ לימון ( מוסיפים את הלימון הסחוט פנימה) ומי ורדים ובוחשים עד שנוצר נוזל אחיד ודבשתי. נפטרים מהלימון הסחוט.
-
- 8. אחרי שהעוגה מוכנה יוצקים מעליה את נוזל הדבש ומקררים.