וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בראוניז נימוח על סלט הדרים

מתכון מאת: יאיר פיינברג, מערכת וואלה

אילוסטרציה. ShutterStock
אילוסטרציה

מצרכים למתכון

  • לתבנית של 40 ס"מ על 40 ס"מ:
  • 320 גרם (כ-5 ביצים) ביצים
  • 420 גרם (כ-2 כוסות) סוכר
  • 400 גרם חמאה
  • 250 גרם שוקולד מריר 65%
  • 200 גרם (כ- ½1 כוסות) קמח מנופה
  • 275 גרם אגוזי מלך שבורים
  • לסלט הדרים:
  • 2 תפוזים
  • 2 פומליות אדומות
  • 1 פומלה
  • חופן עשבי תיבול: נענע, בזיליקום, מליסה, לואיזה

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את החמאה והשוקולד יחד בבאן-מארי.
  • 2. מקציפים את הביצים עם הסוכר.
  • 3. מערבבים בעדינות את שתי התערובות יחד ומוסיפים את הקמח והאגוזים.
  • 4. יוצקים לשתי תבניות משומנות.
  • 5. אופים כ-10 דקות בתנור שחומם ל-200 מעלות. בסיום האפייה הבראוניז אמור להיות רך וקצת לח.
  • 6. חותכים ומקלפים את פירות ההדר לפילטים. קוצצים את עשבי התיבול ומערבבים עם פירות ההדר.
  • 7. מניחים את הסלט במרכז הצלחת ומעליו את הבראוניז.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully