מתכון למג'דרה מקוסקוס ועדשים שחורות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 100 מ"ל שמן תירס
- 2 בצלים לבנים
- 100 גרם עדשים שחורות
- 1/2 ליטר מים
- 1/2 קילו קוסקוס
- 3 כפות רכז רימונים
- 1/2 כוס שקדים
- 1/4 כוס סוכר חום כהה
- 1 כף כמון
- 1 כפית קינמון
- מעט אגוז מוסקט
אופן ההכנה
- 1. במחבת מחממים השמן ומטגנים את הבצל על אש נמוכה.
- 2. במקביל, מבשלים את העדשים עד שמתרככות.
- 3. כשהבצל מושחם לחלוטין מורידים מהאש ומוסיפים לסיר העדשים.
- 4. מוסיפים רכז רימונים, תבלינים וסוכר חום. מערבבים היטב.
- 5. מוסיפים את הקוסקוס, מערבבים, סוגרים את המכסה ומביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כעשר דקות על אש קטנה.
- 6. מעבירים לצלחת ומגישים עם שקדים פרוסים ורכז רימונים.