וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מתכון למג'דרה מקוסקוס ועדשים שחורות

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

מג'דרה. ivp – בית הפקות מקוון,
מג'דרה/ivp – בית הפקות מקוון

מצרכים למתכון

  • 100 מ"ל שמן תירס
  • 2 בצלים לבנים
  • 100 גרם עדשים שחורות
  • 1/2 ליטר מים
  • 1/2 קילו קוסקוס
  • 3 כפות רכז רימונים
  • 1/2 כוס שקדים
  • 1/4 כוס סוכר חום כהה
  • 1 כף כמון
  • 1 כפית קינמון
  • מעט אגוז מוסקט

אופן ההכנה

  • 1. במחבת מחממים השמן ומטגנים את הבצל על אש נמוכה.
  • 2. במקביל, מבשלים את העדשים עד שמתרככות.
  • 3. כשהבצל מושחם לחלוטין מורידים מהאש ומוסיפים לסיר העדשים.
  • 4. מוסיפים רכז רימונים, תבלינים וסוכר חום. מערבבים היטב.
  • 5. מוסיפים את הקוסקוס, מערבבים, סוגרים את המכסה ומביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כעשר דקות על אש קטנה.
  • 6. מעבירים לצלחת ומגישים עם שקדים פרוסים ורכז רימונים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully