פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      תבשיל אסדו ברוטב גזר תפוזים ותרד תורכי

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      עלי תרד (ShutterStock)
      עלי תרד (ShutterStock)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 2 ק"ג אסדו על העצם מחולק לנתחים
      • 8 גזרים מגוררים
      • 2 כפות שמן
      • כף גרגרי כוסברה כתושים
      • כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
      • 1/2 כוס יין לבן
      • כף דבש
      • כפית מלח
      • פלפל שחור גרוס טרי
      • 1/2 ק"ג תרד חתוך גס

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור לחום של 140 מעלות.
      • 2. מחממים סיר רחב על אש גבוהה, מוסיפים את השמן וצורבים את נתחי הבשר היטב מכל הצדדים.
      • 3. מוסיפים את הגזר וגרגירי הכוסברה, מאדים 10 דקות.
      • 4. מוסיפים את שאר המרכיבים פרט לתרד ומתבלים, מביאים לרתיחה עדינה, מכסים את הסיר ומעבירים לתנור.
      • 5. צולים כ-4 שעות עד שהבשר רך-רך.
      • 6. מערבבים פנימה את התרד ומגישים חם.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -