וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תבשיל אסדו ברוטב גזר תפוזים ותרד תורכי

מתכון מאת: יאיר פיינברג, מערכת וואלה

עלי תרד. ShutterStock
עלי תרד

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 2 ק"ג אסדו על העצם מחולק לנתחים
  • 8 גזרים מגוררים
  • 2 כפות שמן
  • כף גרגרי כוסברה כתושים
  • כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
  • 1/2 כוס יין לבן
  • כף דבש
  • כפית מלח
  • פלפל שחור גרוס טרי
  • 1/2 ק"ג תרד חתוך גס

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור לחום של 140 מעלות.
  • 2. מחממים סיר רחב על אש גבוהה, מוסיפים את השמן וצורבים את נתחי הבשר היטב מכל הצדדים.
  • 3. מוסיפים את הגזר וגרגירי הכוסברה, מאדים 10 דקות.
  • 4. מוסיפים את שאר המרכיבים פרט לתרד ומתבלים, מביאים לרתיחה עדינה, מכסים את הסיר ומעבירים לתנור.
  • 5. צולים כ-4 שעות עד שהבשר רך-רך.
  • 6. מערבבים פנימה את התרד ומגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully