וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צלעות בקר בבירה, חרדל ותפו"א

מתכון מאת: יאיר פיינברג, מערכת וואלה

אילוסטרציה. ShutterStock
אילוסטרציה

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 1.2 ק"ג צלעות חתוכות לקוביות גדולות
  • 4 בצלים חתוכים גס
  • חצי ראש שום קלוף וחתוך גס
  • 2 כפות שמן
  • 4 כפות חרדל דיז'ון
  • 4 בקבוקי בירה לבנה איכותית
  • 8 תפו"א קלופים וחתוכים לשמיניות
  • כפית גרגירי כוסברה
  • 2 עלי דפנה
  • כפית מלח
  • פלפל שחור גרוס טרי
  • 8 פרוסות באגט
  • חרדל דיז'ון למריחה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים סיר רחב על אש גבוהה, מוסיפים את השמן וצורבים את נתחי הבשר היטב מכל הצדדים.
  • 2. מוסיפים את הבצל, מאדים 10 דקות, מוסיפים את השום ומאדים 5 דקות נוספות.
  • 3. מוסיפים את שאר המרכיבים, (למעט הבאגט) ומתבלים, מביאים לרתיחה עדינה, מכסים את הסיר ומבשלים כשעה וחצי.
  • 4. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • 5. מורחים את פרוסות הבאגט בחרדל, מסדרים אותם בתבנית ומכניסים לתנור חם ל-10 דקות.
  • 6. מגישים את התבשיל לצד פרוסת באגט חמימה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully