- 1. מחממים תנור ל-140 מעלות.
-
- 2. מניחים את העגבניות החצויות בתבנית אפייה, כשהקליפה שלהן כלפי מטה. מפזרים שום פרוס, מלח גס, פלפל שחור, סוכר חום, ענפי טימין ושמן זית. מכניסים לתנור ל-3 שעות, או עד שהעגבניות מתרככות לגמרי ומאבדות כרבע מגודלן. מוציאים מהתנור ומצננים.
-
- 3. כשהעגבניות מגיעות לטמפרטורת החדר, פורסים אותן לפרוסות קרפצ'יו דקיקות בעזרת סכין. אפשרות אחרת היא לסדר אותן בין שני ניירות אפייה ולשטח בעזרת פטיש שניצלים.
-
- 4. פורשים את העגבניות על צלחת ובעזרת שתי כפות מניחים שלושה "הררי לבנה" מעליהן. מפזרים קרוטונים ועלי זעתר טריים ומזליפים מעט שמן זית.