וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קדירה של קציצות עוף בשזיפים

קציצות עוף של אבי ביטון, שף מסעדת "אדורה"

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

קדירת קציצות עוף ושזיפים. ברני ארדוב
קדירת קציצות עוף ושזיפים

מצרכים למתכון

  • ל-5 מנות:
  • 500 גרם בשר עוף טחון
  • 1 צרור כוסברה קצוצה
  • 1 גבעול סלרי קצוץ
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 ביצה
  • 4 כפות פירורי לחם
  • 1 כפות כמון
  • מלח ופלפל
  • לרוטב:
  • 15 שזיפים מגולענים
  • 1 בצל גדול פרוס דק
  • 3 שיני שום פרוסות דק
  • 1 גבעול סלרי קצוץ דק
  • כפית כמון
  • כפית פפריקה
  • כף שטוחה של סוכר
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 ליטר מים
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. בסיר רחב, מטגנים בשמן זית את כל ירקות הרוטב כ-10 דקות.
  • 2. מוסיפים את התבלינים ואת השזיפים, מוזגים את המים ומבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות.
  • 3. בינתיים, מעבדים את כל חומרי הקציצות וצרים מהתערובת כדורים קטנים (מומלץ לשמן את הידיים לפני).
  • 4. מניחים בזהירות את הקציצות ברוטב הרותח ומבשלים יחד כ-40 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully