פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      חמין הונגרי

      הגרסה ההונגרית לחמין מזכירה את הגרסה המקומית, אבל משתמשת גם בנקניק קבנוס, שמעניק מטעמו המעושן, כמו גם בפפריקה חריפה שמעניקה פיקנטיות לתבשיל.

      4 מדרגים / 3.48 כוכבים

      חמין הונגרי (יח
      חמין הונגרי (יח"צ)

      מצרכים

      • 700 גרם בשר כתף חתוך לקוביות גדולות
      • 200 גרם שעועית
      • 200 גרם גריסים
      • נקניק קבנוס חתוך לחתיכות
      • בצל אחד גדול
      • 5 שיני שום גדולות פרוסות
      • 8 תפוחי אדמה קטנים קלופים
      • 8 ביצים
      • תבלינים: פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, פלפל שחור, מלח
      • מעט שמן
      • קישקע
      • לכופתה:
      • 1 כוס קמח
      • 100 גרם מרגרינה
      • 1 כפית מלח ומעט פלפל שחור

      אופן ההכנה

      • 1. משרים את השעועית והגריסים למשך הלילה.
      • 2. מטגנים את הבצל והשום במעט שמן, מוסיפים את הבשר והקבנוס ומטגנים מספר דקות. מוסיפים את השעועית, את הגריסים ואת תפוחי האדמה ומערבבים יחד עם התבלינים.
      • 3. מבשלים את הביצים בנפרד ואופים את הקישקע בתנור לאחר שחוררנו בו כמה חורים בקיסם עץ.
      • 4. מוסיפים מים רותחים שיכסו את החמין בערך בגובה 2-3 ס"מ מעל פניו.
      • 5. מערבבים את החומרים של הכופתה ומניחים על החמין מלמעלה. מרתיחים את החמין, מעבירים ללהבה נמוכה ומבשלים בערך שעה.
      • 6. משלימים מים לכיסוי התבשיל ומעבירים לכל הלילה לתנור על חום 100 מעלות.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -