- 1. מחממים במחבת 3 כפות מהשמן ומטגנים את הבצל 5 דקות עד שיזהיב. מוסיפים את התרד, הפיסטוקים, הקוקוס והדבש, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים תוך בחישה מדי פעם עד שלא נשארים נוזלים במחבת. מסירים מהאש ומצננים כשעה.
-
- 2. מתבלים את הכבדים במלח ובפלפל. מחממים במחבת את יתר השמן ומטגנים את הכבדים כדקה מכל צד. מצננים.
-
- 3. מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות צ.). מניחים על משטח עבודה שני ריבועים של בצק פילו זה על זה, שמים במרכז העלה כף גדושה מהמלית, מניחים מעל המלית 3-2 נתחי כבד, וסוגרים כמו מעטפה. מניחים בתבנית משומנת כשהתפר כלפי מטה. מכינים באותו אופן את כל העלים. מורחים את העלים במעט שמן ואופים כ-10 דקות עד להזהבה.
-
- 4. להגשה: מניחים במרכזה של צלחת אישית בקלאווה אפויה, יוצקים מעל מעט מהדבש, זורים קוקוס ופיסטוקים ומגישים.