סינטה צרובה על סלט צנוניות ומלפפונים חמוצים

ניר צוק, שף מסעדות קורדיליה, נועה ביסטרו וג'אפה בר לירן גרודה, קונדיטור בפטיסרי "נפוליאון"

מתכון מאת: דנה מלמד ניר צוק ולירן גרודה, מערכת וואלה!
דנה מלמד מארחת את ניר צוק ולירן גרודה לארוחת טאפאס. ברני ארדוב
דנה מלמד מארחת את ניר צוק ולירן גרודה לארוחת טאפאס

מצרכים

  • 400 גר' סינטה
  • תערובת מלח גס, פלפל שחור גרוס וכמון
  • 4 מלפפונים חמוצים פרוסים
  • 10 צנוניות פרוסות
  • שמן קנולה
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מלהיטים מחבת ברזל.
  • 2. כשהיא חמה יוצקים מעט שמן וצורבים את הסינטה משני הצדדים.
  • 3. מתבלים בתערובת התבלינים, מצננים ופורסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • 4. מסדרים שכבה של מלפפונים חמוצים וצנוניות, מזלפים כמה טיפות שמן זית, זורים מלח גס.
  • 5. מסדרים את פרוסות הסינטה, עוד כמה גרגרים של מלח וזהו. מוכן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully