סינטה צרובה על סלט צנוניות ומלפפונים חמוצים
ניר צוק, שף מסעדות קורדיליה, נועה ביסטרו וג'אפה בר לירן גרודה, קונדיטור בפטיסרי "נפוליאון"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 400 גר' סינטה
- תערובת מלח גס, פלפל שחור גרוס וכמון
- 4 מלפפונים חמוצים פרוסים
- 10 צנוניות פרוסות
- שמן קנולה
- שמן זית
אופן ההכנה
- 1. מלהיטים מחבת ברזל.
- 2. כשהיא חמה יוצקים מעט שמן וצורבים את הסינטה משני הצדדים.
- 3. מתבלים בתערובת התבלינים, מצננים ופורסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
- 4. מסדרים שכבה של מלפפונים חמוצים וצנוניות, מזלפים כמה טיפות שמן זית, זורים מלח גס.
- 5. מסדרים את פרוסות הסינטה, עוד כמה גרגרים של מלח וזהו. מוכן.