מתכונים חמים

סלט סינטה אביבי

השף עומרי שחר מרשת מסעדות "פאפאגאיו" הדרום אמריקאיות מציג סלט אביבי וקליל במיוחד להכנה, של סינטה לצד פלפלים קלויים בכל הצבעים, בטטות ובצל.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סלט סינטה של פאפאגאיו

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל- 4 סועדים
  • חצי קילו נתח סינטה או נתח פילה בקר -נקי משומן וגידים
  • למרינדה:
  • 1 כף חרדל גרגירים
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום קצוצות
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • כפית מלח גס
  • כף טימין קצוץ
  • כף רוזמרין
  • לירקות האנטיפסטי:
  • ירקות פרוסים לפרוסות ארוכות
  • 2 פלפלים אדום וצהוב
  • 1 בטטה בינונית
  • 1 בצל אדום קלוף
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל
  • כף טימין קצוץ טרי
  • לרוטב לסלט:
  • 4 כפות חומץ בלסמי
  • 1 כף חרדל גרגרים
  • 1 כף סוכר חום
  • 1/2 כוס שמן זית
  • כף מיץ לימון
  • לערבב היטב בצנצנת סגורה
  • לסלט:
  • מבחר חסות, בייבי ורוקט
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. עדיף ורצוי שהנתח בשר יהיה בטמפרטורת החדר לפני תחילת צלייתו. יש לחמם תנור לחום גבוה (220 מעלות) מראש.
  • 2. יש לעטוף את נתח הבשר במרינדה, להניח את הבשר בתבנית ואם יש אז עדיף להניח על רשת.
  • 3. להכניס לצלייה למשך כרבע שעה עד 20 דקות, על מנת שיהיה מדיום.
  • 4. לאחר יציאתו מהתנור יש להמתין מס' דקות לפני פריסתו. (אפשר להשתמש בו חם או קר בהגשה).
  • 5. הכנת ירקות האנטיפסטי: מחממים תנור לחום בינוני גבוה (כ- 180 מעלות).
  • 6. לערבב את כל הירקות עם השמן זית, מלח פלפל והטימין.
  • 7. לפרוס על גבי תבנית ולאפות בתנור כרבע שעה או עד שכל הירקות מוכנים. (שהם יתרככו מעט, בעיקר לבדוק את הבטטות).
  • 8. הרכבת המנה: יש לשם את מבחר החסות בקערה. להוסיף את הירקות קלויים ואת פרוסות הבשר, ובוזקים מעט מהרוטב מעל.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully