- 1. עדיף ורצוי שהנתח בשר יהיה בטמפרטורת החדר לפני תחילת צלייתו. יש לחמם תנור לחום גבוה (220 מעלות) מראש.
-
- 2. יש לעטוף את נתח הבשר במרינדה, להניח את הבשר בתבנית ואם יש אז עדיף להניח על רשת.
-
- 3. להכניס לצלייה למשך כרבע שעה עד 20 דקות, על מנת שיהיה מדיום.
-
- 4. לאחר יציאתו מהתנור יש להמתין מס' דקות לפני פריסתו. (אפשר להשתמש בו חם או קר בהגשה).
-
- 5. הכנת ירקות האנטיפסטי: מחממים תנור לחום בינוני גבוה (כ- 180 מעלות).
-
- 6. לערבב את כל הירקות עם השמן זית, מלח פלפל והטימין.
-
- 7. לפרוס על גבי תבנית ולאפות בתנור כרבע שעה או עד שכל הירקות מוכנים. (שהם יתרככו מעט, בעיקר לבדוק את הבטטות).
-
- 8. הרכבת המנה: יש לשם את מבחר החסות בקערה. להוסיף את הירקות קלויים ואת פרוסות הבשר, ובוזקים מעט מהרוטב מעל.