וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קציצות בורגול עם דלעת וגזר

קציצות בורגול סוגת עם דלעת וגזר. סטודיו סליס,
קציצות בורגול סוגת עם דלעת וגזר/סטודיו סליס

מצרכים למתכון

  • רבע קילו דלעת ערמונים חתוכה לקוביות קטנות
  • רבע קילו גזר, חתוך לקוביות קטנות
  • 2 בצלים, קצוצים
  • שליש כוס שמן
  • חצי כוס בורגול
  • שלוש רבעי כוס מים רותחים
  • 2 ביצים
  • חצי כוס קמח מלא
  • מלח ופלפל או כל תבלין אחר שאתם מעדיפים

אופן ההכנה

  • 1. משרים את הבורגול במים רותחים כשעה לפני שמתחילים עם הכנת הקציצות.
  • 2. מבשלים את קוביות הדלעת והגזר במים עד התרככות מלאה (בערך 20 דקות).
  • 3. מסננים את הנוזלים ומועכים את הדלעת והגזר עד קבלת מחית חלקה הדומה לפירה.
  • 4. מטגנים את הבצל בשמן עד הזהבה.
  • 5. טורפים את הביצים בקערה ומוסיפים את הקמח. בוחשים היטב. מוסיפים תבלינים על פי טעמכם.
  • 6. סוחטים את הבורגול מכל נוזל שנותר בקערה.
  • 7. מערבבים יחד את כל התערובות: הביצים עם הבצל, הבורגול ואז את הפירה.
  • 8. יוצרים קציצות ומטגנים בשמן חצי עמוק.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully