- 1. מבשלים את הבטטות הקלופות במים עד שהן רכות מאוד. מסננים ושומרים את מי הבישול. מצננים קלות. מעבירים את הבטטות לבלנדר ומרסקים אותן עם רבע פחית חלב קוקוס וכוס ממי הבישול (מוסיפים מים בהדרגה, עד למידת הסמיכות הרצויה).
-
- 2. מחממים היטב סיר רחב. מוסיפים את השמן, הקינמון וההל ומניחים לסמן לספוג את התבלינים כ-10 שניות. מוסיפים את הבצל והג'ינג'ר הקצוץ, וגם את אבקת הקארי/כורכום. מאדים על להבה נמוכה כ-10 דקות. מוסיפים את קרם הבטטה ומעט מלח ומערבבים היטב.
-
- 3. מכינים את הקציצות: מאדים את הכרישה במחבת רחבה עם שמן הזית, עד שהכרישה רכה ושקופה (כ-10 דקות). מצננים. בקערה רחבה מערבבים את כל החומרים לבלילה אחידה.
-
- 4. מחממים מחבת רחבה ומוסיפים שמן צמחי לטיגון (לא שמן עמוק, אלא מעט שמן לסגירת הקציצות). יוצרים קציצות בגודל הרצוי וצורבים במחבת החמה כ-30 שניות מכל צד (נסו להרטיב מעט את הידיים במים לפני יצירת הקציצה). מעבירים לצלחת עם נייר סופג, או ישירות לסיר עם הרוטב.
-
- 5. מבשלים ברוטב, על להבה בינונית, חצי שעה לפחות.