גלידת בננות, תותים ותמרים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- גלידת בננות, תותים ותמרים
- (כ-3 בננות בשלות וקפואות, חתוכות לפרוסות רחבות
- כוס תותים טריים (רצוי להשתמש בתותי עץ, אם יש בסביבה)
- 2 תמרים, ללא גלעין
אופן ההכנה
- 1. מעבירים את פרוסות הבננה הקפואות לבלנדר וטוחנים היטב.
- 2. מוסיפים לבלנדר את התמרים והתותים וטוחנים.
- 3. מעבירים למקפיא.
- גיוונים:
- בשלב טחינת הפירות אפשר להוסיף קצת נוזלים (בערך כוס) מים, חלב קוקוס, חלב או שמנת. אפשר גם לשלב תוספת פריכה שוקולד מגורר או אגוזים למיניהם.