גלידת בננה אננס וג'ינג'ר מסוכר
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 בננות בשלות וקפואות, חתוכות לפרוסות רחבות
- כ-150 גרם אננס טרי קלוף וחתוך לקוביות (כן, אפשר גם משימורים)
- 2-3 קוביות ג'ינג'ר מסוכר (מתחילים עם אחת וממשיכים להוסיף לפי הטעם)
- סחיטה קלה של לימון
- חצי כפית קליפת לימון מגוררת
אופן ההכנה
- 1. מעבירים את פרוסות הבננה הקפואות לבלנדר וטוחנים היטב.
- 2. מוסיפים לבלנדר את שאר החומרים וטוחנים.
- 3. מעבירים למקפיא.