- 1. בעזרת סכין חורצים את שוק הטלה בנקודות שונות ותוחבים פנימה את שיני השום השלמות. מומלץ למעוך את השיניים בעזרת דופן הסכין לפני כן.
-
- 2. מכינים תערובת מהחרדל, הדבש, שמן הזית, המלח והפלפל. מעסים את שוק הטלה בתערובת ואז "מדביקים" לשוק המצופה ענפי טימין ורוזמרין.
-
- 3. מכניסים את השוק לתנור בחום בינוני ל-15 דקות, עד לקבלת צבע זהוב. הופכים את אותה וצולים כ-15 דקות נוספות מהצד השני.
-
- 4. מכסים ברדיד אלומיניום, יוצקים את הציר וצולים כשעה נוספת בחום נמוך. את הבטטות מניחים בתבנית ליד שוק הטלה כפי שהן, שלמות ובקליפתן.
-
- 5. את הירקות, מעסים בשמן זית, סילאן, מלח ופלפל, מעבירים לתבנית, מוסיפים טימין ורוזמרין, מכסים ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור לשעה. ברבע שעה האחרונה, מסירים את רדיד האלומיניום וצולים עד הזהבה.