- 1. ממליחים ומפלפלים את חזות השליו ומניחים ביניהם את נתח כבד האווז.
-
- 2. מכינים מוס עוף: שמים בקערה את העוף הטחון, מוסיפים שמנת, פטריות, עשבי תיבול, מלח ופלפל.
-
- 3. מורחים את עלי התרד במוס עוף ועוטפים את נתחי השליו (המוס מגן על החזות מהתייבשות).
-
- 4. את הפנקייק הדקיק חותכים לצורת צלב, מניחים את המוס העטוף בתרד במרכז ועוטפים בפנקייק.
-
- 5. עוטפים את כל ה"חבילה" בבצק עלים בצורה הקלאסית של הפיטיבייה (מניחים על גבי יריעת בצק עלים, מכסים בעוד יריעת בצק עלים וקורצים לצורת עיגול. יוצרים חריצים במעגל בעזרת סכין חדה ועדינה) ומברישים בחלמון.
-
- 6. אופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה, 200 מעלות, עד שהמאפה שחום ופריך. באמצע האפייה מורידים את הטמפרטורה ל-180 מעלות. בסך הכל, מדובר ב-8-10 דקות אפייה. חזה השליו צריך להישאר ורדרד.