עוגיות חמאה עם פקאן ושוקולד
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
- 1 ביצה
- חצי כוס סוכר
- 1.5 כוסות קמח
- חצי כפית אבקת אפיה
- שקית סוכר וניל
- 50 גרם שוקולד מריר
- 50 גרם שוקולד לבן
- 50 גרם אגוזי פקאן קלויים
אופן ההכנה
- 1. חותכים בעזרת סכין חדה את השוקולד המריר, השוקולד הלבן והפקאן.
- 2. מערבבים קמח עם אבקת אפיה, מוסיפים להם את שאר המרכיבים ולשים עד קבלת בצק רך ונעים.
- 3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
- 4. יוצרים מהבצק כדורים פחוסים בקוטר של כ-3 ס"מ, מניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ומקפידים על מרווחים בין העוגיות.
- 5. אופים כ-15 דקות או עד שהעוגיות מקבלות גוון חום בהיר. ממתינים שיתקרר ומגישים עם כוס חלב קר.