וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגיות חמאה עם פקאן ושוקולד

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה

עוגיות חמאה עם פקאן ושוקולד. נמרוד סונדרס
עוגיות חמאה עם פקאן ושוקולד

מצרכים למתכון

  • 100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 1 ביצה
  • חצי כוס סוכר
  • 1.5 כוסות קמח
  • חצי כפית אבקת אפיה
  • שקית סוכר וניל
  • 50 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם שוקולד לבן
  • 50 גרם אגוזי פקאן קלויים

אופן ההכנה

  • 1. חותכים בעזרת סכין חדה את השוקולד המריר, השוקולד הלבן והפקאן.
  • 2. מערבבים קמח עם אבקת אפיה, מוסיפים להם את שאר המרכיבים ולשים עד קבלת בצק רך ונעים.
  • 3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 4. יוצרים מהבצק כדורים פחוסים בקוטר של כ-3 ס"מ, מניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ומקפידים על מרווחים בין העוגיות.
  • 5. אופים כ-15 דקות או עד שהעוגיות מקבלות גוון חום בהיר. ממתינים שיתקרר ומגישים עם כוס חלב קר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully