- 1. מחממים תנור ל-150 מעלות.
-
- 2. במעבד מזון עם להב פלדה מניחים קמח ופקאנים ומפעילים בפולסים ארוכים עד שהאגוזים נטחנים דק למדי.
-
- 3. בקערה נפרדת מקציפים סוכר, חמאה מלח ווניל עד שהתערובת אוורירית ותפוחה. מוסיפים פנימה את תערובת הקמח והפקאן ולשים קלות לבצק רך ונעים לעבודה.
-
- 4. צרים כדורים בקוטר 2 ס"מ בערך ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ברווחים של 3 ס"מ האחד מן השני. אופים 45 דקות.
-
- 5. בעודן חמות טובלים ומגלגלים היטב את העוגיות בקערה מוכנה מראש עם אבקת הסוכר ומוציאים החוצה מן הקערה עד שהעוגיות מצטננות לחלוטין.
-
- 6. משהצטננו טובלים ומגלגלים שנית באבקת הסוכר, מאחסנים בכלי אטום במקום קרירי וחשוך. העוגיות יישמרו במיטבן עד 5 ימים.