וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כדורי שלג פקאן

מתכון של השף עופר מעוז מקייטרינג בראף

מתכון מאת: מערכת וואלה

כדורי שלג פקאן. דן פרץ,
כדורי שלג פקאן/דן פרץ

מצרכים למתכון

  • 120 גרם חמאה
  • 2 כפות סוכר
  • קורט מלח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 120 גרם (1 כוס) אגוזי פקאן
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס אבקת סוכר לאיבוק

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-150 מעלות.
  • 2. במעבד מזון עם להב פלדה מניחים קמח ופקאנים ומפעילים בפולסים ארוכים עד שהאגוזים נטחנים דק למדי.
  • 3. בקערה נפרדת מקציפים סוכר, חמאה מלח ווניל עד שהתערובת אוורירית ותפוחה. מוסיפים פנימה את תערובת הקמח והפקאן ולשים קלות לבצק רך ונעים לעבודה.
  • 4. צרים כדורים בקוטר 2 ס"מ בערך ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ברווחים של 3 ס"מ האחד מן השני. אופים 45 דקות.
  • 5. בעודן חמות טובלים ומגלגלים היטב את העוגיות בקערה מוכנה מראש עם אבקת הסוכר ומוציאים החוצה מן הקערה עד שהעוגיות מצטננות לחלוטין.
  • 6. משהצטננו טובלים ומגלגלים שנית באבקת הסוכר, מאחסנים בכלי אטום במקום קרירי וחשוך. העוגיות יישמרו במיטבן עד 5 ימים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully