עוגיות מייפל פקאן וסוכר חום
עוגיות קטנטנות במינימום השקעה ומקסימום טעם. מתכון של קונדיטוריית ללוש בקיבוץ בארי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- מתכון ל-35 עוגיות:
- 200 גר' חמאה רכה (1 חבילה)
- רבע כוס סוכר חום דמררה
- 2 כפות סירופ מייפל
- 1 כפית תמצית וניל איכותית
- 2 כוסות קמח לבן מנופה
- קורט מלח
- 200 גר' אגוזי פקאן קלויים וקצוצים גס
אופן ההכנה
- 1. במיקסר מעבדים חמאה סוכר חום סירופ מייפל ותמצית וניל עד לקבלת תערובת קרמית.
- 2. מוסיפים קמח ומלח ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד, מוסיפים את הפקאנים ומעבדים במשך כחצי דקה.
- 3. יוצרים מהבצק נקניק עבה (בקוטר של כ 5 ס"מ) עוטפים את המסה בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעה.
- מחממים תנור ל 180 מעלות.
- 4. פורסים את הנקניק לטבעות או מגלגלים את הבצק לכדורים קטנים ואופים כ-20 דקות או עד שהעוגיות מתחילות להזהיב.