וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגיות מייפל פקאן וסוכר חום

עוגיות קטנטנות במינימום השקעה ומקסימום טעם. מתכון של קונדיטוריית ללוש בקיבוץ בארי

מתכון מאת: יקי שגיא, מערכת וואלה

עוגיות מייפל פקאן. הדס ברקת שגיא,
עוגיות מייפל פקאן/הדס ברקת שגיא

מצרכים למתכון

  • מתכון ל-35 עוגיות:
  • 200 גר' חמאה רכה (1 חבילה)
  • רבע כוס סוכר חום דמררה
  • 2 כפות סירופ מייפל
  • 1 כפית תמצית וניל איכותית
  • 2 כוסות קמח לבן מנופה
  • קורט מלח
  • 200 גר' אגוזי פקאן קלויים וקצוצים גס

אופן ההכנה

  • 1. במיקסר מעבדים חמאה סוכר חום סירופ מייפל ותמצית וניל עד לקבלת תערובת קרמית.
  • 2. מוסיפים קמח ומלח ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד, מוסיפים את הפקאנים ומעבדים במשך כחצי דקה.
  • 3. יוצרים מהבצק נקניק עבה (בקוטר של כ 5 ס"מ) עוטפים את המסה בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעה.
  • מחממים תנור ל 180 מעלות.
  • 4. פורסים את הנקניק לטבעות או מגלגלים את הבצק לכדורים קטנים ואופים כ-20 דקות או עד שהעוגיות מתחילות להזהיב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully