קורבייה-עוגיות פריכות מדהימות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 ק"ג קמח רגיל (פחות כוס וחצי)
- 2 חבילות מרגרינה (שמים על הקמח שיהיה רך רך)
- 1 ביצה
- כוס סוכר מלאה (המידה המדויקת שלי- שני חופנים של סוכר)
- אבקת סוכר (מעט, בערך כוס)
אופן ההכנה
- 1. מערבבים הכל יחד טוב-טוב. נותנים לבצק לנוח קצת בחוץ, מכוסה כדי שיהיה נעים לעבוד איתו.
- 2. מרפדים תבנית אפייה ויוצרים כדורים בקוטר 3 ס"מ, או בכל צורה העדיפה עליכם. מניחים את העוגיות בתבנית.
- 3. אופים על חום בינוני (180) מעלות עד שהעוגיות כמעט קשות למגע וצבען כהה מעט.
- מוציאים מהתנור כשהעוגיות עדיין חמות מאוד ומגלגלים אותן באבקת סוכר.
- מסדרים בכלי הגשה או בלי איחסון ולאחר שהעוגיות מתקררות מפזרים עליהן אבקת סוכר.
- העוגיות מתקשות ונעשות פריכות כאשר הן מתקררות