וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קורבייה-עוגיות פריכות מדהימות

מתכון מאת: מרטה ארוך,1234dorit1@walla.com

בצק. ShutterStock
בצק

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג קמח רגיל (פחות כוס וחצי)
  • 2 חבילות מרגרינה (שמים על הקמח שיהיה רך רך)
  • 1 ביצה
  • כוס סוכר מלאה (המידה המדויקת שלי- שני חופנים של סוכר)
  • אבקת סוכר (מעט, בערך כוס)

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים הכל יחד טוב-טוב. נותנים לבצק לנוח קצת בחוץ, מכוסה כדי שיהיה נעים לעבוד איתו.
  • 2. מרפדים תבנית אפייה ויוצרים כדורים בקוטר 3 ס"מ, או בכל צורה העדיפה עליכם. מניחים את העוגיות בתבנית.
  • 3. אופים על חום בינוני (180) מעלות עד שהעוגיות כמעט קשות למגע וצבען כהה מעט.
  • מוציאים מהתנור כשהעוגיות עדיין חמות מאוד ומגלגלים אותן באבקת סוכר.
  • מסדרים בכלי הגשה או בלי איחסון ולאחר שהעוגיות מתקררות מפזרים עליהן אבקת סוכר.
  • העוגיות מתקשות ונעשות פריכות כאשר הן מתקררות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully