- 1. שמים בקערת המיקסר קוביות חמאה רכה, אבקת סוכר וקורט מלח. מעבדים עם וו הגיטרה למשחה אחידה. מוסיפים חלמונים, אחד-אחד, ומעבדים לתערובת חלקה ואחידה. מוסיפים אגוזים ומעבדים עוד קצת.
-
- 2. מוסיפים בבת אחת את הקמח ומעבדים קצרות רק עד לקבלת בצק. אם הבצק יבש ולא מתחבר, מוסיפים קצת מים קרים, ואם הוא דביק מדי, מוסיפים קצת קמח. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה-שעתיים, אפשר עד 6 שעות.
-
- 3. כשרוצים לאפות, מחממים את התנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. יוצרים מהבצק כדורים קטנים ומסדרים על התבנית- אפשר בצפיפות יחסית, העוגיות לא תופחות הרבה. אופים כ-10 דקות, או עד שהעוגיות זהובות. מצננים לגמרי ושומרים בכלי אטום.