קציצות עוף אסיאתיות

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה!
קציצות עוף אסיאתיות. נמרוד סונדרס
קציצות עוף אסיאתיות

מצרכים

  • חצי ק"ג בשר טחון מעורב: חזה עוף והודו נקבה
  • 1 ביצה
  • 3 גבעולי בצל ירוק, קצוצים
  • 3 ענפי בזיליקום, קצוצים ללא הגבעול
  • 3 שיני שום כתושות
  • כפית קליפת לימון מגוררת
  • חצי כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
  • כף רוטב סויה
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 4 כפות פירורי לחם
  • 2 כפות שומשום קלוי
  • פלפל שחור ומלח לפי הטעם
  • שומשום לא קלוי, לציפוי
  • תרסיס שמן או מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה.
  • 2. יוצרים מהתערובת קציצות דקות. אפשר לטבול בשומשום אם רוצים.
  • 3. מטגנים משני הצדדים במחבת טפלון משומנת קלות, עד להזהבה קלה.
  • 4. מגישים עם פלחי לימון שסוחטים מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully