קציצות עוף אסיאתיות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חצי ק"ג בשר טחון מעורב: חזה עוף והודו נקבה
- 1 ביצה
- 3 גבעולי בצל ירוק, קצוצים
- 3 ענפי בזיליקום, קצוצים ללא הגבעול
- 3 שיני שום כתושות
- כפית קליפת לימון מגוררת
- חצי כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
- כף רוטב סויה
- 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- 4 כפות פירורי לחם
- 2 כפות שומשום קלוי
- פלפל שחור ומלח לפי הטעם
- שומשום לא קלוי, לציפוי
- תרסיס שמן או מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה.
- 2. יוצרים מהתערובת קציצות דקות. אפשר לטבול בשומשום אם רוצים.
- 3. מטגנים משני הצדדים במחבת טפלון משומנת קלות, עד להזהבה קלה.
- 4. מגישים עם פלחי לימון שסוחטים מעל.