אשכי עגל צלויים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 אשכי עגל מנוקים
- כף חמאה מזוקקת או שמן
- בצל אחד גדול, חתוך גס
- 1 פלפל ירוק חריף, חתוך גס
- מלח ים אטלנטי
- פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
- 1. פורסים את האשכים לאורכם לארבעה נתחים, ממליחים ומפלפלים.
- 2. מחממים היטב מחבת ברזל כבדה, מוסיפים את הבצל, הפלפל והשומן (חמאה או שמן).
- 3. כשהירקות מקבלים גוון זהוב, מניחים במחבת בעדינות את האשכים הפרוסים וצורבים משני הצדדים (בערך דקה מכל צד).