וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אשכי עגל צלויים

מתכון מאת: דנה מלמד ומעוז אלונים, מערכת וואלה

אשכי עגל צלויים. נמרוד סונדרס
אשכי עגל צלויים

מצרכים למתכון

  • 2 אשכי עגל מנוקים
  • כף חמאה מזוקקת או שמן
  • בצל אחד גדול, חתוך גס
  • 1 פלפל ירוק חריף, חתוך גס
  • מלח ים אטלנטי
  • פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה

  • 1. פורסים את האשכים לאורכם לארבעה נתחים, ממליחים ומפלפלים.
  • 2. מחממים היטב מחבת ברזל כבדה, מוסיפים את הבצל, הפלפל והשומן (חמאה או שמן).
  • 3. כשהירקות מקבלים גוון זהוב, מניחים במחבת בעדינות את האשכים הפרוסים וצורבים משני הצדדים (בערך דקה מכל צד).

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully