וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סרטנים כחולים בתנור

לסרטנים הכחולים יש טעם כה ייחודי, שהם לא דורשים עבודה רבה לפני שהם נכנסים לתנור: קצת פרנו, קצת יין לבן, כמה חתיכות של צ'ילי וג'ינג'ר, ואתם מסודרים.

מתכון מאת: דנה מלמד ומעוז אלונים, מערכת וואלה

סרטנים כחולים בתנור. נמרוד סונדרס
סרטנים כחולים בתנור

מצרכים למתכון

  • 4 סרטנים כחולים מנוקים משריון וזימים
  • 2 כפות גדושות חמאה
  • חצי כוס יין לבן
  • מעט פרנו (או פסטיס)
  • 2 פיסות ג'ינג'ר עם הקליפה
  • גבעול למון גראס קצוץ
  • 1 פלפל צ'ילי חתוך דק
  • מלח ים אטלנטי
  • פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור לחום מקסימלי.
  • 2. שמים בכלי חסין חום את כל המרכיבים.
  • 3. צולים 10-8 דקות ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully