סרטנים כחולים בתנור
לסרטנים הכחולים יש טעם כה ייחודי, שהם לא דורשים עבודה רבה לפני שהם נכנסים לתנור: קצת פרנו, קצת יין לבן, כמה חתיכות של צ'ילי וג'ינג'ר, ואתם מסודרים.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 סרטנים כחולים מנוקים משריון וזימים
- 2 כפות גדושות חמאה
- חצי כוס יין לבן
- מעט פרנו (או פסטיס)
- 2 פיסות ג'ינג'ר עם הקליפה
- גבעול למון גראס קצוץ
- 1 פלפל צ'ילי חתוך דק
- מלח ים אטלנטי
- פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור לחום מקסימלי.
- 2. שמים בכלי חסין חום את כל המרכיבים.
- 3. צולים 10-8 דקות ומגישים מיד.