- 1. טוחנים במעבד מזון את גרעיני התירס עם חצי כוס שמנת מתוקה, מלח, פלפל, טימין וחמאה.
-
- 2. מעבירים לסיר ומבשלים על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב. מוסיפים פרמזן ועוד חצי כוס שמנת בהדרגה.
-
- 3. בינתיים מכינים את הרוטב: מחממים מחבת גדולה, מוסיפים פטריות וחמאה. מטגנים מספר דקות ומתבלים במלח, פלפל, טימין ויין לבן. ממשיכים לטגן עד שכמעט אין נוזלים במחבת. מוסיפים 3 כפות שמנת מתוקה, טועמים, מתקנים תיבול ומסירים מהאש.
-
- 4. להגשה: עורמים ערימת פולנטה בצלחת הגשה עמוקה ומעליה, יוצקים כמות נדיבה של רוטב פטריות. מגרדים מעל המנה מעט (או הרבה) פרמזן.