וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה עם זוקיני, מיץ לימון ומוצרלה

מתכון מאת: ישראל אהרוני, אולפני הרצליה

מצרכים למתכון

  • 500 גרם פסטה רחבה
  • רבע כוס שמן זית
  • 5 עלי מרווה טריים
  • 4 שיני שום פרוסות
  • 4 זוקיני, חצויים לאורכם ופרוסים באלכסון
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי
  • 3 כפות מיץ לימון סחוט טרי
  • כף קליפת לימון מגוררת
  • להגשה:
  • 2 כדורי מוצרלה גדולים וטריים
  • כ-30 עלי בזיליקום טריים ושלמים

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה בהרבה מי מלח, עד שהיא עשויה דייה. מסננים.
  • 2. מחממים את השמן במחבת רחבה וכשהוא מתחיל להעלות עשן, מכניסים פנימה את עלי המרווה ופרוסות הזוקיני. ממליחים ומפלפלים ומטגנים כשלוש דקות. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עוד דקה או שתיים. מוסיפים את הפסטה וקליפת הלימון ומערבבים היטב.
  • 3. מטפטפים על הפסטה את מיץ הלימון, מערבבים עוד דקה ומכבים את האש. מערבבים אל הפסטה את עלי הבזיליקום ומעבירים לכלי הגשה.
  • 4. קורעים את כדורי המוצרלה לפיסות, מפזרים על הפסטה ומגישים
  • פסטה בבטטה ושום

  • Glenfiddich spey collins

  • לימונדה סודית לשבירת הצום

  • מרק עדשים

  • סלט פסטה וברוקולי

  • סלט פסטה עם טונה, פלפלים וזיתים

  • ספגטי עגבניות בסיר אחד

  • סלט פסטה מקסיקני

  • פפרדלה ברוטב שמנת פטריות

  • מג'דרה אטריות (חוראג' באסבעו)

  • טליאטלה עם יוגורט, יין לבן וארוגולה

  • פתיתים קלאסיים עם בצל מטוגן

  • מרק עדשים ופסטה

  • פסטה טונה ולימון כבוש

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully