קינוח גבינה ופירות טריים בטוויל

מתכון של גלי קנטור, קונדיטורית מלון פסטורל כפר בלום

מתכון מאת: מערכת וואלה!
קינוח גבינה ופירות(צילום: גלי קנטור)

מצרכים

  • ל-8 מנות:
  • לטוויל:
  • 150 גרם חמאה
  • 100 גרם סוכר
  • 150 גרם קמח
  • 2 כפות ברנדי
  • מילוי הגבינה:
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה
  • 250 גרם גבינת מסקרפונה
  • 150 גרם אבקת סוכר
  • 1 מקל וניל
  • פירות העונה

אופן ההכנה

  • 1. שמים בסיר את החמאה, הסוכר והקמח ומביאים לרתיחה.
  • מורידים מהאש, מוסיפים את הברנדי ומערבבים.
  • 2. לוקחים כף נוזל מהסיר ומורחים אותו (לפי הגודל הרצוי) על משטח סיליקון בצורה מעגלית, מכניסים לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות לאפייה של 8-10 דקות.
  • 3. מוציאים מהתנור ובזהירות יוצרים את הצורה הרצויה בתוך תבנית למאפינס או כוס הפוכה.
  • 4. מקציפים את מילוי הגבינה למסה אחידה.
  • 5. מרכיבים: לוקחים את הטוויל המוכן, ממלאים במלית הגבינה, מניחים מעל את הפירות החתוכים ומקשטים באבקת סוכר ועלי נענע.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully