פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קינוח גבינה ופירות טריים בטוויל

      מתכון של גלי קנטור, קונדיטורית מלון פסטורל כפר בלום

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      קינוח גבינה ופירות (יח
      קינוח גבינה ופירות (יח"צ , גלי קנטור)

      מצרכים

      • ל-8 מנות:
      • לטוויל:
      • 150 גרם חמאה
      • 100 גרם סוכר
      • 150 גרם קמח
      • 2 כפות ברנדי
      • מילוי הגבינה:
      • 2 מיכלי שמנת מתוקה
      • 250 גרם גבינת מסקרפונה
      • 150 גרם אבקת סוכר
      • 1 מקל וניל
      • פירות העונה

      אופן ההכנה

      • 1. שמים בסיר את החמאה, הסוכר והקמח ומביאים לרתיחה.
      • מורידים מהאש, מוסיפים את הברנדי ומערבבים.
      • 2. לוקחים כף נוזל מהסיר ומורחים אותו (לפי הגודל הרצוי) על משטח סיליקון בצורה מעגלית, מכניסים לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות לאפייה של 8-10 דקות.
      • 3. מוציאים מהתנור ובזהירות יוצרים את הצורה הרצויה בתוך תבנית למאפינס או כוס הפוכה.
      • 4. מקציפים את מילוי הגבינה למסה אחידה.
      • 5. מרכיבים: לוקחים את הטוויל המוכן, ממלאים במלית הגבינה, מניחים מעל את הפירות החתוכים ומקשטים באבקת סוכר ועלי נענע.

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות