קינוח גבינה ופירות טריים בטוויל
מתכון של גלי קנטור, קונדיטורית מלון פסטורל כפר בלום
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-8 מנות:
- לטוויל:
- 150 גרם חמאה
- 100 גרם סוכר
- 150 גרם קמח
- 2 כפות ברנדי
- מילוי הגבינה:
- 2 מיכלי שמנת מתוקה
- 250 גרם גבינת מסקרפונה
- 150 גרם אבקת סוכר
- 1 מקל וניל
- פירות העונה
אופן ההכנה
- 1. שמים בסיר את החמאה, הסוכר והקמח ומביאים לרתיחה.
- מורידים מהאש, מוסיפים את הברנדי ומערבבים.
- 2. לוקחים כף נוזל מהסיר ומורחים אותו (לפי הגודל הרצוי) על משטח סיליקון בצורה מעגלית, מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות לאפייה של 8-10 דקות.
- 3. מוציאים מהתנור ובזהירות יוצרים את הצורה הרצויה בתוך תבנית למאפינס או כוס הפוכה.
- 4. מקציפים את מילוי הגבינה למסה אחידה.
- 5. מרכיבים: לוקחים את הטוויל המוכן, ממלאים במלית הגבינה, מניחים מעל את הפירות החתוכים ומקשטים באבקת סוכר ועלי נענע.