- 1. מחממים בסיר את חומרי הטוויל פרט לאגוזים. מביאים לרתיחה.
-
- 2. כאשר התערובת מבעבעת מסירים מהאש ומוסיפים אגוזי לוז גרוסים.
-
- 3. מחממים את התנור ל- 150 מעלות ומורחים את התערובת על נייר אפיה במגש ואופים 15 דקות עד שהטוויל מוזהב. מוציאים מהתנור ולקרר את הטוויל.
-
- 4. מכינים מוס פיסטוק: מרתיחים בסיר תוך כדי בחישה פיסטוקים, חלב וסוכר. מקררים במקרר.
-
- 5. מקציפים שמנת מתוקה וסוכר ומקפלים אל הפיסטוקים הקרים.
-
- 6. שומרים את המוס במקרר בכלי אטום ואת הטוויל בכלי אטום מחוץ למקרר. לפני ההגשה חותכים את הטוויל בגודל הרצוי ומזלפים מוס פיסטוק מעל הטוויל ומניחים טוויל נוסף מעל (כמו סנדוויץ).