תפוחי אדמה ברוזמרין ומלח גס
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 5 תפוחי אדמה גדולים
- 5 כפות עלי רוזמרין טרי קצוצים דק
- מלח גס
- שמן זית + שמן קנולה לטיגון חצי עמוק
אופן ההכנה
- 1. משאירים את תפוחי האדמה בקליפתם ורוחצים היטב.
- 2. עוטפים במגבת ומרככים במיקרו כעשר דקות.
- 3. פורסים לפרוסות בעובי 5 מ"מ.
- 4. מחממים שמן זית יחד עם שמן קנולה במחבת ומטגנים את פרוסות תפוחי האדמה.
- 5. זורים מלח גס ורוזמרין קצוץ.
- 6. מטגנים משני הצדדים עד הזהבה.