וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תפוחי אדמה ברוזמרין ומלח גס

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה

דנה מלמד מארחת את ירמי קפלן. ברני ארדוב
דנה מלמד מארחת את ירמי קפלן

מצרכים למתכון

  • 5 תפוחי אדמה גדולים
  • 5 כפות עלי רוזמרין טרי קצוצים דק
  • מלח גס
  • שמן זית + שמן קנולה לטיגון חצי עמוק

אופן ההכנה

  • 1. משאירים את תפוחי האדמה בקליפתם ורוחצים היטב.
  • 2. עוטפים במגבת ומרככים במיקרו כעשר דקות.
  • 3. פורסים לפרוסות בעובי 5 מ"מ.
  • 4. מחממים שמן זית יחד עם שמן קנולה במחבת ומטגנים את פרוסות תפוחי האדמה.
  • 5. זורים מלח גס ורוזמרין קצוץ.
  • 6. מטגנים משני הצדדים עד הזהבה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully