- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 2. קוצצים את הבזיליקום ואת הזיתים.
-
- 3. מנפים לקערה קמח מלא, קמח טפיוקה ואבקת אפיה, מוסיפים נבט חיטה ומלח ומערבבים.
-
- 4. בבלנדר טוחנים את השמנים והטופו עד לקבלת עיסה אחידה, מוסיפים את רסק העגבניות, הזיתים, הבזיליקום והמים ומערבבים.
-
- 5. מעבירים את התערובת היבשה לרטובה ומאחדים במינימום ערבוב, עד לקבלת עיסה אחידה. אם יש גושים הם ייעלמו באפיה.
-
- 6. משמנים תבנית שקעים וממלאים את השקעים עד למעלה, אופים במשך 20-25 דקות בשליש התחתון של התנור. נועצים קיסם והוא אמור לצאת יבש עם מעט פירורים לחים עליו.