פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פסטה קרה עם עגבניות לחות, זיתים וגבינת המאירי

      המאירי - ברינזה מחלב כבשים, מיוצרת בצפת מ-1860 ע"י משפחת המאירי, מיושנת כשנה וחצי

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      פסטה עם זיתים, עגבניות וגבינת המאירי (נמרוד סונדרס)
      פסטה עם זיתים, עגבניות וגבינת המאירי (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • 250 גרם פסטה קצרה וחלולה כמו – פנה /רדיאטורי מבושלת
      • 150 גרם גבינת המאירי
      • 20 עגבניות לחות חתוכות גס
      • חצי כוס זיתי קלמטה
      • חצי כוס זיתים סורים
      • 4-5 גבעולי בצל ירוק קצוץ
      • כ-10 עלי בזיליקום קצוצים
      • חבילה עלי רוקט
      • בצל סגול חתוך למקלות
      • 3 כפות שמן זית
      • 3 כפות ממרח עגבניות מיובשות

      אופן ההכנה

      • מערבבים את כל המרכיבים. מפוררים את גבינת המאירי ומפזרים למעלה.

      עוד מתכוני פסטה

      פסטה קרה עם עגבניות לחות, זיתים וגבינת המאירי
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -