פסטה קרה עם עגבניות לחות, זיתים וגבינת המאירי
המאירי - ברינזה מחלב כבשים, מיוצרת בצפת מ-1860 ע"י משפחת המאירי, מיושנת כשנה וחצי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 250 גרם פסטה קצרה וחלולה כמו פנה /רדיאטורי מבושלת
- 150 גרם גבינת המאירי
- 20 עגבניות לחות חתוכות גס
- חצי כוס זיתי קלמטה
- חצי כוס זיתים סורים
- 4-5 גבעולי בצל ירוק קצוץ
- כ-10 עלי בזיליקום קצוצים
- חבילה עלי רוקט
- בצל סגול חתוך למקלות
- 3 כפות שמן זית
- 3 כפות ממרח עגבניות מיובשות
אופן ההכנה
- מערבבים את כל המרכיבים. מפוררים את גבינת המאירי ומפזרים למעלה.