וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה קרה עם עגבניות לחות, זיתים וגבינת המאירי

המאירי - ברינזה מחלב כבשים, מיוצרת בצפת מ-1860 ע"י משפחת המאירי, מיושנת כשנה וחצי

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה

פסטה עם זיתים, עגבניות וגבינת המאירי. נמרוד סונדרס
פסטה עם זיתים, עגבניות וגבינת המאירי

מצרכים למתכון

  • 250 גרם פסטה קצרה וחלולה כמו – פנה /רדיאטורי מבושלת
  • 150 גרם גבינת המאירי
  • 20 עגבניות לחות חתוכות גס
  • חצי כוס זיתי קלמטה
  • חצי כוס זיתים סורים
  • 4-5 גבעולי בצל ירוק קצוץ
  • כ-10 עלי בזיליקום קצוצים
  • חבילה עלי רוקט
  • בצל סגול חתוך למקלות
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 כפות ממרח עגבניות מיובשות

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המרכיבים. מפוררים את גבינת המאירי ומפזרים למעלה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully