- 1. מכינים בצק פריך: שמים במעבד מזון חמאה, סוכר, קמח ומלח ומעבדים בפולסים עד שמתקבלים פירורים.
-
- 2. מוסיפים את הביצים ומעבדים מעט עד שנוצר בצק אחיד. עוטפים בניילון ומצננים כשעה.
-
- 3. בינתיים, מכינים את המלית: טורפים מעט את הביצים ומוסיפים פנימה את שאר החומרים למעט הריבה. מערבבים היטב.
-
- 4. מוציאים את הבצק מהקירור ומרדדים דק ככל האפשר, מרפדים תבנית עוגה בבצק, מחוררים מעט בעזרת מזלג.
-
- 5. מורחים על הבצק שכבה אחידה של ריבה ויוצקים מלמעלה את המלית, טופחים את התבנית בעדינות על השולחן על מנת לשחרר כיסי אויר.
-
- 6. אופים בתנור שחומם ל-170 מעלות למשך כארבעים דקות או עד שהמלית מתייבשת, אך עדיין רכה. כאשר קיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש, סימן שהמלית יבשה, אך יש לוודא שלא תתייבש יתר על המידה.
-
- 7. ממתינים כשעה לפני שפורסים, מומלץ לאבק באבקת סוכר ולהגיש עם קרם פרש (ניתן להכין את העוגה עד 5 ימים לפני ההגשה ולשמור במקרר, יש להגיש בטמפרטורת חדר).