- 1. שוטפים ומייבשים את הסטייקים. חוצים אותם לרוחב.
-
- 2. במחבת גדולה מחממים את השמן ומטגנים את העוף 3 דקות מכל צד. מוציאים.
-
- 3. מוסיפים לסיר את העגבניות. אם משתמשים בעגבניות טריות, מכסים ומבשלים על אש בינונית כ-8 דקות. אם משתמשים בעגבניות מרוסקות, מבשלים 2 דקות.
-
- 4. מוסיפים את הזיתים והשום ומבשלים 4 דקות. מחזירים למחבת את העוף ומבשלים 5 דקות נוספות.
-
- 5. שוטפים את העדשים. מעבירים לסיר יחד עם 1/2 1 כוסות מים, מכסים חלקית ומביאים לרתיחה. מבשלים עוד 3 דקות, מכבים את האש ומשהים מכוסה 12 דקות.
-
- 6. מחלקים את העדשים בין הצלחות. מניחים מעל פיסת עוף ויוצקים את הרוטב על העוף, כך שיזלוג מעט גם על העדשים. מגישים מיד