נגי מיסו

בועז צאירי, שף מסעדת "סאקורה"

מתכון מאת: דנה מלמד ובועז צאירי, מערכת וואלה!
דנה מלמד מארחת את בועז צאירי

מצרכים

  • 2 חבילות בצל ירוק נקיות מפקעות ועלים יבשים
  • מחבת עמוקה עם ליטר מים רותחים
  • לרוטב:
  • 3 כפות מיסו
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות רוטב יוזו או ליים
  • 1 כף שומשום קלוי

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הבצל באורך המחבת ומסדרים לאורך.
  • 2. מבשלים במים הרותחים כחמש דקות.
  • 3. מוסיפים את הרוטב ומבשלים דקה נוספת.
  • 4. מסדרים את הבצל על כלי אובלי ויוצקים את הרוטב מעל.
  • 5. מפזרים שומשום קלוי מעל.
  • 6. מגישים חם או קר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully