פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוף קרייאגה

      בועז צאירי, שף מסעדת "סאקורה"

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      דנה מלמד מארחת את בועז צאירי (נמרוד סונדרס)
      דנה מלמד מארחת את בועז צאירי (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • 500 גרם חזה עוף או פרגית חתוך לקוביות של 2X2 ס"מ
      • 2 שיני שום גדולות
      • 2 ס"מ שורש ג'ינג'ר חתוך דק
      • 1 חלמון ביצה
      • מעט פלפל לבן
      • 1 כפית סוכר
      • 2 כפות סויה
      • 1 כף קמח
      • 3 כפות קורנפלור
      • שמן לטיגון עמוק
      • לרוטב:
      • 3 כפות סויה
      • 1 כף יוזו או ליים
      • כפית אבקת סוכר
      • חסה קצוצה

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את העוף עם כל החומרים ללא הקמח והקורנפלור. מכניסים למקרר לחצי שעה.
      • 2. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
      • 3. מחממים את השמן בסיר.
      • 4. מוסיפים לתערובת העוף את הקורנפלור ומערבבים היטב עד שכל נתחי העוף עטופים היטב.
      • 5. מטגנים את העוף עד שיזהיב ומסננים מהשמן.
      • 6. מניחים חסה על צלחת שטוחה ומסדרים מעליה את נתחי העוף.
      • 7. מערבבים את מרכיבי הרוטב ויוצקים מעל נתחי העוף.
      • 8. מגישים חם.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -