עוף קרייאגה

בועז צאירי, שף מסעדת "סאקורה"

מתכון מאת: דנה מלמד ובועז צאירי, מערכת וואלה!
דנה מלמד מארחת את בועז צאירי

מצרכים

  • 500 גרם חזה עוף או פרגית חתוך לקוביות של 2X2 ס"מ
  • 2 שיני שום גדולות
  • 2 ס"מ שורש ג'ינג'ר חתוך דק
  • 1 חלמון ביצה
  • מעט פלפל לבן
  • 1 כפית סוכר
  • 2 כפות סויה
  • 1 כף קמח
  • 3 כפות קורנפלור
  • שמן לטיגון עמוק
  • לרוטב:
  • 3 כפות סויה
  • 1 כף יוזו או ליים
  • כפית אבקת סוכר
  • חסה קצוצה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את העוף עם כל החומרים ללא הקמח והקורנפלור. מכניסים למקרר לחצי שעה.
  • 2. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
  • 3. מחממים את השמן בסיר.
  • 4. מוסיפים לתערובת העוף את הקורנפלור ומערבבים היטב עד שכל נתחי העוף עטופים היטב.
  • 5. מטגנים את העוף עד שיזהיב ומסננים מהשמן.
  • 6. מניחים חסה על צלחת שטוחה ומסדרים מעליה את נתחי העוף.
  • 7. מערבבים את מרכיבי הרוטב ויוצקים מעל נתחי העוף.
  • 8. מגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully