- 1. מביאים 3/4 כוס שמנת וגלוקוז לסף רתיחה בסיר קטן ומוסיפים את הקפה הנמס.
-
- 2. מניחים שוקולד חלב בקערה ומסננים על השוקולד את השמנת עם הגלוקוז והקפה, משהים כדקה וטורפים עד לקבלת קרם חלק ואחיד. מצננים קלות.
-
- 3. מקציפים את יתרת השמנת לקצפת רכה ומוסיפים לקרם שוקולד בתנועות קיפול עדינות ובהדרגה ב-3 מחזורים. שומרים מכוסה במקרר שעה לפחות עד שהקרם מתייצב.
-
- 4. למילוי הפחזניות בקרם קפה: יוצרים בתחתית הפחזניות חור קטן בקור 3 מ"מ (אפשר להיעזר בשיפוד עץ). מעבירים את קרם הקפה לשקית זילוף עם פייה תואמת לגודל החור ומזלפים פנימה.
-
- הפחזניות בצילום מצופות בפונדנט (להשיג בחנויות המתמחות) עם מעט תמצית קפה (אפשר להוסיף קפה נמס לטיפה מים ולערבב עם הפונדנט). הפונדנט חומם בעדינות ל-40 מעלות