מתכונים חמים

מילוי פחזניות קרם קפה

מתכון מאת: ענר צלאל, מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

פחזניות קרם קפה (צילום: דנה מאירזון)

מחשבון המרות

מצרכים

  • למילוי קרם קפה:
  • 245 מ"ל שמנת מתוקה (1 מיכל פחות כפית)
  • 1 כף גלוקוז
  • 100 גרם שוקולד חלב קצוץ גס
  • קפה נמס לפי הטעם
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מביאים 3/4 כוס שמנת וגלוקוז לסף רתיחה בסיר קטן ומוסיפים את הקפה הנמס.
  • 2. מניחים שוקולד חלב בקערה ומסננים על השוקולד את השמנת עם הגלוקוז והקפה, משהים כדקה וטורפים עד לקבלת קרם חלק ואחיד. מצננים קלות.
  • 3. מקציפים את יתרת השמנת לקצפת רכה ומוסיפים לקרם שוקולד בתנועות קיפול עדינות ובהדרגה ב-3 מחזורים. שומרים מכוסה במקרר שעה לפחות עד שהקרם מתייצב.
  • 4. למילוי הפחזניות בקרם קפה: יוצרים בתחתית הפחזניות חור קטן בקור 3 מ"מ (אפשר להיעזר בשיפוד עץ). מעבירים את קרם הקפה לשקית זילוף עם פייה תואמת לגודל החור ומזלפים פנימה.
  • הפחזניות בצילום מצופות בפונדנט (להשיג בחנויות המתמחות) עם מעט תמצית קפה (אפשר להוסיף קפה נמס לטיפה מים ולערבב עם הפונדנט). הפונדנט חומם בעדינות ל-40 מעלות

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully