קציץ טרטר
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 500 גרם בשר מותנית
- 10 מלפפונים חמוצים כבושים בחומץ
- 10 פטריות (עדיף פורצ'יני) קטנות
- 2 בצלים
- 40 מ"ל שמן-זית
- 40 מ"ל וודקה
- מלח, פלפל שחור
- לחם שיפון
אופן ההכנה
- 1. מנקים ומייבשים את בשר המותנית.
- 2. קוצצים את הבשר בעזרת סכין.
- 3. מוסיפים שמן זית, וודקה, מלח ופלפל.
- 4. מכסים בנייר כסף ומכניסים למקרר.
- 5. קוצצים את הבצל לקוביות קטנות מאוד.
- 6. פורסים מלפפון ופטריה לפרוסות דקות.
- 7. מניחים את הבשר על פרוסת לחם, ומכסים בבצל קצוץ.
- 8. חותכים את הפרוסה לריבועים קטנים.
- 9. מקשטים כל ריבוע בפרוסת מלפפון ופרוסת פטריה.
- 10. בוזקים מעל פלפל שחור.