וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קציץ טרטר

מתכון מאת: אגניישקה קרגליקה ואגתה וודג'ה, מערכת וואלה

קציץ טרטר. ליאת שניטמן,
קציץ טרטר/ליאת שניטמן

מצרכים למתכון

  • 500 גרם בשר מותנית
  • 10 מלפפונים חמוצים כבושים בחומץ
  • 10 פטריות (עדיף פורצ'יני) קטנות
  • 2 בצלים
  • 40 מ"ל שמן-זית
  • 40 מ"ל וודקה
  • מלח, פלפל שחור
  • לחם שיפון

אופן ההכנה

  • 1. מנקים ומייבשים את בשר המותנית.
  • 2. קוצצים את הבשר בעזרת סכין.
  • 3. מוסיפים שמן זית, וודקה, מלח ופלפל.
  • 4. מכסים בנייר כסף ומכניסים למקרר.
  • 5. קוצצים את הבצל לקוביות קטנות מאוד.
  • 6. פורסים מלפפון ופטריה לפרוסות דקות.
  • 7. מניחים את הבשר על פרוסת לחם, ומכסים בבצל קצוץ.
  • 8. חותכים את הפרוסה לריבועים קטנים.
  • 9. מקשטים כל ריבוע בפרוסת מלפפון ופרוסת פטריה.
  • 10. בוזקים מעל פלפל שחור.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully