מתכונים חמים

נתחוני הודו בניחוח אסיאתי

דייוויד לוי, שף מסעדת "אוונגארד"

מתכון מאת: דייוויד לוי, מערכת וואלה!
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

נתחוני הודו בניחוח אסיאתי (צילום: דנה מאירזון)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-2 מנות:
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל ירוק
  • 1 פלפל צהוב
  • 1 זוקיני גדול
  • 2 כוסות נבטי אלפלפה
  • 1 בצל ירוק חתוך גס
  • 1 גזר בינוני
  • 1 ראש ברוקולי
  • 6 פטריות שמפיניון חתוכות
  • 300 גרם רצועות חזה הודו
  • 1 כף שמן שומשום
  • 1/2 כוס סויה מאיכות טובה
  • 1/2 כוס סילאן
  • 1/2 כף ג'ינג'ר קצוץ
  • 1 כף קמח לקימוח
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. חותכים לרצועות דקות את הפלפלים, הגזר, הבצל והזוקיני.
  • מפרידים את הברוקולי לפרחים.
  • 2. מחממים מחבת עם שמן שומשום, מקמחים את ניתחוני ההודו, מקפיצים קלות עד להשחמה, מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
  • 3. מוסיפים מעט שמן למחבת, מחממים לחום גבוה ומקפיצים בה את כל הירקות החתוכים במשך מספר דקות, מוסיפים את העוף, הנבטים, הבצל הירוק והפטריות ומתבלים בסויה סילאן והג'ינג'ר.
  • 4. מגישים בצלחת עמוקה על מצע חסות רעננות.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully