וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נתחוני הודו בניחוח אסיאתי

דייוויד לוי, שף מסעדת "אוונגארד"

מתכון מאת: דייוויד לוי, מערכת וואלה

נתחוני הודו בניחוח אסיאתי. דנה מאירזון
נתחוני הודו בניחוח אסיאתי

מצרכים למתכון

  • ל-2 מנות:
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל ירוק
  • 1 פלפל צהוב
  • 1 זוקיני גדול
  • 2 כוסות נבטי אלפלפה
  • 1 בצל ירוק חתוך גס
  • 1 גזר בינוני
  • 1 ראש ברוקולי
  • 6 פטריות שמפיניון חתוכות
  • 300 גרם רצועות חזה הודו
  • 1 כף שמן שומשום
  • 1/2 כוס סויה מאיכות טובה
  • 1/2 כוס סילאן
  • 1/2 כף ג'ינג'ר קצוץ
  • 1 כף קמח לקימוח

אופן ההכנה

  • 1. חותכים לרצועות דקות את הפלפלים, הגזר, הבצל והזוקיני.
  • מפרידים את הברוקולי לפרחים.
  • 2. מחממים מחבת עם שמן שומשום, מקמחים את ניתחוני ההודו, מקפיצים קלות עד להשחמה, מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
  • 3. מוסיפים מעט שמן למחבת, מחממים לחום גבוה ומקפיצים בה את כל הירקות החתוכים במשך מספר דקות, מוסיפים את העוף, הנבטים, הבצל הירוק והפטריות ומתבלים בסויה סילאן והג'ינג'ר.
  • 4. מגישים בצלחת עמוקה על מצע חסות רעננות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully