וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אצבעות הודו בבלילת בירה

דייויד לוי, שף מסעדת "אוונגרד" מגיש מנת פאבים אולטימטיבית. מוגשת הכי טוב עם שישיית בירה קרה ואיכותית במיוחד, שתלווה את האירוע.

מתכון מאת: דייוויד לוי, מערכת וואלה

אצבעות הודו בציפוי בלילת בירה. דנה מאירזון
אצבעות הודו בציפוי בלילת בירה

מצרכים למתכון

  • לבלילה:
  • 1 ביצה גדולה
  • 100 גרם קמח
  • 100 מ"ל חלב
  • 100 מ"ל בירה בהירה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל לבן טחן דק
  • לציפוי:
  • 2 כוסות פצפוצי אורז (או קורנפלקס שבור)
  • 1 כפית גרגרי כוסברה
  • גרידה מלימון
  • 24 אצבעות הודו (שניצל פרוס לרצועות ברוחב 1 ס"מ וגובה 1 ס"מ)
  • שמן לטיגון
  • 1 כוס קמח לקימוח

אופן ההכנה

  • 1. מניחים את כל חומרי הבלילה בקערה עמוקה וטורפים במשך 3 דקות ביד עד לקבלת בלילה אחידה וללא גושים.
  • 2. את פצפוצי האורז מניחים על צלחת עמוקה/תבנית ומתבלים בגרגרי הכוסברה וגרידת הלימון.
  • 3. מחממים את השמן לחום בינוני בסיר עמוק ורחב בגובה של 3 ס"מ.
  • 4. מקמחים את אצבעות ההודו, מעבירים לבלילת הבירה וטובלים בפצפוצי האורז. מעבירים לסיר עם השמן החם.
  • 5. מטגנים עד להזהבה במשך 3-4 דקות, מעבירים לנייר סופג.
  • 6. מגישים מיד בצלחת הגשה עם מבחר רטבים לפי הטעם, ופותחים בירה שתלווה את הארוחה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully