- 1. האורז: שוטפים היטב את האורז ומסננים את המים. מחממים כף שמן בסיר ומטגנים את האורז תוך ערבוב כ-3-4 דקות. מוסיפים את המים הרותחים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים 18 דקות.
-
- 2. משאירים את הסיר מכוסה כ-10 דקות ולאחר מכן 'פותחים' (מפרידים מעט) את האורז בעזרת מזלג גדול ומקררים בכלי פתוח.
-
- 3.הכנת המנה: מחממים כף שמן בווק או מחבת גדולה. טורפים את הביצה ומטגנים תוך ערבוב (כמו מקושקשת)במחבת כדקה. מוסיפים את העוף, חזה האווז, השום והג'ינג'ר ומקפיצים 2-3 דקות.
-
- 4. מוסיפים את הגזר והבצל ומקפיצים עוד דקה-שתיים. מוסיפים את האורז ושאר החומרים ומקפיצים תוך ערבוב 2-3 דקות נוספות.
-
- 5. הגשה: טועמים, מתקנים תיבול ומגישים עם בצל ירוק קצוץ לקישוט.